0
Meny
Hjem / Blogg / Alle / Back to School!

Back to School!

Etter en fin sommer med masse sol er huden blitt deilig brun, håret er tørt og hårfargen blass. Da er det på tide å friske opp håret til høstens jobb- og skoledager!

Du trenger ikke en ny runde med farge for å friske opp håret, det holder ofte med en rask nyansering! Gule blondiner, oransje redheads og blasse brunetter får igjen en skinnende farge med en glossing som tar kun 10 minutter i vasken. Avslutt med en dyptvirkende kur og en avslappende massasje, så er du klar for ny innsats!

Utnytt det at du har blitt litt lysere og smell til med en lekker pastellfarge! Med Instamatic fra Wella gir du håret ditt et Instagram-filter som gir en smakfull finish på håret. Hvor intens du vil at fargen skal bli, bestemmes av hvor lenge du lar den sitte – fra 5 minutter for et lett slør til 20 minutter for en mer intens farge.

Spør din Nikita-frisør når du bestiller time, så kan de sette av litt ekstra tid til en oppfriskning!

Bilder

Modellen har hatt en balayage som er blitt veldig gul og lys i sommer. Jeg la over en litt mørkere tone med en anelse beige for å nøytralisere det gule og dempe det litt. Håret ser mye sunnere ut og balayagen har fått et nytt liv!

Bilder2
Bilder3

Her har det vært lysnet opp en del fra før og da er det mulighet for å gjøre noe gøy! Jeg la inn Instamatic i tre nyanser for å skape en kul Unicorn-look! Som base hadde jeg en farge som ville nøytralisere det gylne i håret og så la jeg inn en blå og rosa effekt.

Bilder4
Bilder5

Den siste modellen har fått en korrigering som tar bort det gule og gir en kald nyanse. Håret ser friskt og nyfarget ut med en gang, og det tok bare 10 minutter i vasken!

Bilder6

Alle modellene fikk en dyptvirkende kur som frisket opp håret slik at det gjenvant sin vitalitet etter en sommer med mye sol, salt- og klorvann!

Av Art Director Laila Pettersen

Tilbake til toppen