0
Meny
Hjem / Blogg / Alle / Bronsemedalje i frisør-VM 2017!

Bronsemedalje i frisør-VM 2017!

Vi er utrolig stolte av at vår Nikita-frisør Leif Anders Øverland tok bronse i lagkonkurransen i frisør-VM denne uken. Mesterskapet ble avholdt i Paris med over 1000 deltagere fra hele verden, og vi er imponert over hva denne dyktige frisøren har prestert!

Den ambisiøse frisøren jobber til daglig hos Nikita Hair City Lade, og har en stor lidenskap for frisørfaget. Han ble tidlig opptatt av konkurransefrisering og i forkant av mesterskapet har medaljevinneren forberedt seg ved å trene døgnet rundt.

Nikita Hairs gründer, Inger Ellen Nicolaisen, roser den unge frisøren opp i skyene. «Vi er mektig imponert og stolt av hva Leif Anders har fått til, dette er en internasjonal konkurranse med ekstremt høyt nivå. Leif Anders er lidenskapelig opptatt av faget og det ligger mye hardt arbeid bak denne medaljen. Han er en stor inspirasjon for alle Nikita-frisører og bransjen. Trønderne kan være stolte av å ha en frisør i verdenstoppen.»

Vi gratulerer Leif Anders med bronsemedaljen, og vi ønsker han lykke til i VM i yrkesfag i Abu Dhabi i oktober!

Bilder_LeifAnders
Bilder_LeifAnders2
Bilder_LeifAnders4
Tilbake til toppen