0
Meny
Hjem / Blogg / Alle / Brynene er din viktigste accessoir!

Brynene er din viktigste accessoir!

Brynene rammer inn ansiktet, og kan gjøre hele looken din. De viser tydelig din sinnsstemning, om du er glad, overrasket, sint, trist- hver eneste følelse gjenspeiler seg i brynene! Derfor er det så viktig at de har riktig form som passer akkurat til deg.

Bilder_Bryn3
Bilder_Bryn4

Når du kommer til oss for å style brynene dine vil vi se på hvordan dine naturlige bryn er først. Så vil vi se hva som vil kle ditt ansikt og hva vi må gjøre med brynene for at de skal få den rette formen. Noen ganger har man overnappet brynene slik at det mangler hår, eller det bare mangler fra naturen sin side. Da får man hjelpe til med litt ekstra farge.

Først vil vi farge brynene med en permanent farge. Målet er å farge inn alle de lyse hårene som vanligvis ikke vises, slik at vi kan nappe den riktige formen etterpå. Vi lager en guide der brynet ser best ut og napper i forhold til det. Så vil vi se hvor det mangler hår, og bruke Fred Hamelten Eyebrow Powder for å fylle inn der det er nødvendig. Her vil du få opplæring i hvordan du kan gjøre dette hjemme for å beholde den perfekte formen på brynene dine.

Bilder_Bryn
Bilder_Bryn2

Du kan kjøpe både Hamelten pinsetten og Fred Hamelten Eyebrow Powder slik at du kan opprettholde formen på brynene dine hjemme.

Vi har utdannede Hamelten Smart brynstylister på utvalgte salonger, bestill time i dag for å få perfekte bryn! Du finne Fred Hamelten brynstylister i disse Nikita-salongene:
Oslo City, Majorstua, Metro, Storo, Majorstukrysset, Lambertseter og Tromsø Nerstranda.

Behandlingen koster kr 499,-

Bilder_Bryn62
Tilbake til toppen