0
Meny
Hjem / Blogg / Menn / Movember – hvordan se best ut med bart

Movember – hvordan se best ut med bart

Hva skal du gjøre? Hva passer ditt ansikt?

– 1.nov:  alt skjegg skal bort! Ikke noe semi-løsning her, alt skal bort! Dette kalles «shave-down»
– La barten gro i hele november. Det er kun barten som skal få lov til å gro!
– Gratulerer, du kan nå kalle deg en Mo Bro!
– Når November er over, feirer alle Mo Bros og Mo Sistas barteprosjektet på offisielle Gala Partés som  arrangeres over hele verden.

 

Barter kommer i alle mulige forskjellige former og fasonger, og gir forskjellige uttrykk ut i fra hvilken form man ønsker å spare til, så å planlegge litt kan være lurt, slik at vekstprosessen kan bli litt enklere.

  • Fyldigere ansikt, vil bedre kle en fyldigere bart, for å fylle ut ansiktet
  • Litt smalere og mindre ansikt, vil kle bedre en litt smalere bart, slik at den ikke står for mye ut i fra ansiktet.

 

Hvordan vedlikeholde?

  • Rens. En bart/skjegg-shampoo er noe en enkelt kan starte med, for å forhindre at huden under barten kan bli uren og tørr. Mange vil oppleve at huden starter å flasse når man får bart og skjegg, så dette for rense huden og fjerne alle døde hudpartikler.
  • Fuktighet. Etter rens, bør man tilføre huden og bart ekstra fuktighet, så en bart/skjegg-olje er et produkt man skal bruke etter rens for å tilføre huden fuktighet, og dette vil forhindre mye tørrhet og kløe, som mange kan oppleve når de har begynt å gro en bart.
  • Styling. Når barten har fått lengde på seg, så vil den nok kreve litt ekstra styling og vedlikehold, slik som håret. Her vil bartevoksen spille en viktig rolle! Denne vil holde alle barte-hårene i ønsket fasong, og alle de kilende hårene over leppen på riktig plass. Bruk en sterk voks, som vil holde ønsket fasong hele dagen, og som er lett å vaske ut av barten på kvelden.

 

Lykke til med sparingen, gutter!

Tilbake til toppen