0
Meny
Hjem / Blogg

All About Men!

Endelig er dagen her! Nikita Hair lanserer sin helt nye herrekolleksjon Who’s the new you? Fem forskjellige frisyrer som viser mangfold, kreativitet og muligheter. Her er det noe for alle menn.

Les mer

To fantastiske hår- og hudnyheter fra Eleni & Chris!

I oktober fikk vi to spennende nyheter fra Eleni & Chris i salongen, og vi gleder oss til å dele disse nyhetene med dere! De nye produktene er BoostaMinTM Instant Hair Treatment og Peeling Pen. Begge inneholder multeekstrakt som er svært rik på vitaminer, antioksidanter og mineraler som tilfører fuktighet, pleie og beskyttelse. We give you a chance to Boost your hair and Renew your skin!

Les mer

Naturlig, lekent, stort og pompøst

Med høstens fokus på tekstur, bølger og volum er det ikke til å unngå å få litt 80-talls vibber.
Nordic Autumn fra den nye hårkolleksjonen, Nordic Now by Nikita Creative Team, er inspirert av høsten og det vakre fargespillet på bladene som faller fra trærne. En look som gir et filosofisk utrykk av et typisk naturbarn, og en trendy kobberfarge som kan tilpasses til varme eller kalde hudtoner.

Les mer

ØNSKER DU FYLDIGERE ELLER LENGRE HÅR?

VOKE Hair eksklusivt hos Nikita Hair! Drømmer du om et fyldigere hår, eller lange lokker som ser naturlig ut er hair extensions løsningen. Hair extensions er løshår som du enkelt kan feste i ditt eget hår og oppnå den fylden eller lengden du alltid har drømt om. Og, Extensions er ikke hva det engang var – ikke nødvendigvis påsatt for å få lenger hår, men også for de som ønsker mer fylde, nye farger og muligheten til å kunne style håret lettere!

Les mer

VIVID COLOR – Gi hårfargen nytt liv!

Fast-fashion kulturen gjør at trendene endrer seg raskere enn noen gang, og med Vivid Color vil Nikita Creative Team vise deg en raskere løsning til fargeforandring. Denne behandlingen skader ikke håret like mye som en større fargeendring, men allikevel møter dagens trender og ønske om et skreddersydd resultat. Vivid Color er også et raskere og rimeligere alternativ for deg som kunde.

Les mer

NORDIC LIGHTS -Alt du vil vite om høstens mest trendy frisyre!

Vi har tatt en nærmere titt på en høstkolleksjonens mest trendy looks – Nordic Lights! Denne looken er inspirert av et mykt solskinnslys en vintermorgen. Fargen er lysere på toppen og mørkere ut mot lengdene.

Les mer

Nordic Now Collection AW18

Endelig er høst- og vinterkolleksjonen her, og den fortsetter i samme nordiske ånd! Nordic Now Collection er inspirert av Nordens rene og uberørte natur, minimalisme og naturlige skjønnhet.

Les mer

Ti gode tips til deg med krøllete hår

Enten de er små eller store, myke eller spretne, kan krøller være en utfordring. Her er ekspertenes beste tips for temming av viltert hår.

Les mer

We give you Curls & Colors!

Høstens mest trendy hårfarger fungerer både for deg med rett hår og krøller. I høst ser vi mye av hårfarger som går ton-i-ton og smelter inn i hverandre, noe som gir et fint spill, og gjør fargen mer levende. Fargene går i alt fra røde toner, blå toner, platina blondt og ravnsvart, men det skal fortsatt være naturlig!

Les mer

Join Nikita Glam Run!

Nikita Hair har i samarbeid med Glitter Eco Lovers skapt 5 ulike speedstyling-frisyrer i forbindelse med KK-mila i Oslo den 1. september 2018.

Les mer
Tilbake til toppen