0
Meny
Hjem / Blogg

SUMMER MUST HAVES!

Hvilke hårprodukter er dine «Summer Must Haves»?
Vi vil alle vil være fine på håret i sommer og det er sjeldent håret ordner seg selv, og som regel trenger det litt hjelp på veien for å se bra ut. Vi har plukket ut noen sommerfavoritter som er perfekte å ha med seg i strandvesken!

Les mer

Ta vare på håret i sommer!

Sommer og sol har en tendens til å tørke ut og slite på håret. Så hvordan kan jeg unngå sommerslitasje på håret? Sanya, Nikita-frisør og leder for Nikita Creative Team gir deg svaret!

Les mer

Sommerfresh uten sminke

Det er sommer, og med sol og bading er det vanskelig å holde sminken pen. Ved å farge øyenvipper og bryn kan du gå sminkefri og sommerfresh i hele juli!

Les mer

Inspirasjon til festivalhåret

Sommeren byr på en rekke festivaler, og festivalen Coachella pleier å være først ute og dermed sette trenden for resten av sommerens festivallooks. Det kryr av kjendiser og influencers på denne festivalen som ønsker å være først ute og vise sine festivalstiler.

Les mer

Sunkissed – Summer blonde

Tid er en mangelvare for mange og for å ta hensyn til dette så introduserer vi en ny teknikk for raskere fargebehandling. Sunkissed er behandlingen som passer til deg som ønsker en naturlig solkysset look, og dette tilbyr vi på kun 60 minutter!

Les mer

Nikita Creative Team – Audition

I Nikita Hair setter vi stort fokus på kreativ utvikling og yrkesstolthet, og vi vil løfte frem de medarbeiderne som utmerker seg. For å fremme disse medarbeiderne har vi laget Nikita Creative Team. Dette teamet består av et fåtall utvalgte medarbeidere i Nikita Hair som har utmerket seg ekstra gjennom sine profesjonelle ferdigheter og kunnskap.

Les mer

NORDIC BLUSH – The Nordic Now Collection

Tidligere i våres lanserte vi Nordic Now Collection, Nikita Hairs hårkolleksjon for vår/sommer 2018, utviklet av Nikita Creative Team. Amalie Snøløs er med og fronter denne kolleksjonen, med en av sommerens mest trendy look – Nordic Blush. 

Les mer

Inspirasjon til din brudefrisyre i 2018

Årets trend for brudehår er luksuriøs, romantisk og uanstrengt. Håret skal være sofistikert og elegant, med en personlig touch! I Konsultasjonen er det viktig at du forteller frisøren om deg selv og hvordan du ser for deg at du vil se ut på din store dag. Hvordan liker din kommende ektefelle at du er på håret? Våre frisører hjelper deg å finne en frisyre som gjenspeiler din personlighet, og som du kan føle deg vel i!

Les mer

Håroppsett til 17. mai!

Er du usikker på hvordan du vil ha håret til 17. mai?
Det er mange frisyrer å velge mellom, og de mest populære er som oftest de med fletter og krøller. Her har du to trendy festfrisyrer du kan forsøke til den store dagen:

Les mer
Nikita Creative Team

NORDIC NOW COLLECTION SS18

Vår nye kolleksjon, Nordic Now, er endelig her med inspirasjon fra Nordens rene og uberørte natur, minimalisme og naturlig skjønnhet. Vi har skapt frisyrer som er like individuelle som Nordens beboere. Vi er mange ulike folkeslag, hver og en med ulik stil og personlighet som spiller sammen. Trenden handler om å fremheve sin naturlige stil, for å gi et personlig uttrykk som føles komfortabelt.

Les mer
Tilbake til toppen