0
Meny
Hjem / Blogg

Nordic Now Collection AW18

Endelig er høst- og vinterkolleksjonen her, og den fortsetter i samme nordiske ånd! Nordic Now Collection er inspirert av Nordens rene og uberørte natur, minimalisme og naturlige skjønnhet.

Les mer

Ti gode tips til deg med krøllete hår

Enten de er små eller store, myke eller spretne, kan krøller være en utfordring. Her er ekspertenes beste tips for temming av viltert hår.

Les mer

We give you Curls & Colors!

Høstens mest trendy hårfarger fungerer både for deg med rett hår og krøller. I høst ser vi mye av hårfarger som går ton-i-ton og smelter inn i hverandre, noe som gir et fint spill, og gjør fargen mer levende. Fargene går i alt fra røde toner, blå toner, platina blondt og ravnsvart, men det skal fortsatt være naturlig!

Les mer

Join Nikita Glam Run!

Nikita Hair har i samarbeid med Glitter Eco Lovers skapt 5 ulike speedstyling-frisyrer i forbindelse med KK-mila i Oslo den 1. september 2018.

Les mer

90s Bob Club!

Har du lyst på en hårforandring, og en helt ny look? Da er boben en av de hotteste og mest trendy hårfrisyrene du kan gå for nå!

Les mer

Skreddersydde løsninger er ekte luksus!

I dag spiller individuelle løsninger en viktig rolle innenfor skjønnhet, og med Fusio-Dose får din frisør 20 kombinasjoner for å skreddersy en hårpleiebehandling for akkurat ditt hår!

Les mer

Ti tips som redder slitt sommerhår!

Har du passet godt på håret og huden i sommer? Eller virker håret slitt, matt og livløst?
Vi har samlet våre ti eksperttips for deg som ønsker en enkel oppfriskning etter sommeren.

Les mer

Fem smarte triks for skolestart

Skolestart betyr blanke ark og fargestifter til. Eller i alle fall ny timeplan, nye skolebølebøker, penner, planer, drømmer og venner. Følelsen av å begynne på nytt kan være herlig, og med noen gode triks i ermet kan du få følelsen til å vare og ta fatt på det som kanskje blir det beste skoleåret til nå.

Les mer

Det er aldri for sent, ta vare på huden din uansett alder og hudtilstand!

Huden forandrer seg og trenger forskjellige hudpleieprodukter med alderen. Med tiden går cellefornyelsen stadig saktere, i tillegg bærer huden preg av de ytre påvirkningene den har vært usatt for gjennom årene. Hudtypen din kan også forandre seg etter hvert som du blir eldre.

Les mer

INSPIRASJON – SENSOMMERBRYLLUP

Sommeren er ikke bare fylt med ferie og sol, for mange velger også å legge bryllupet sitt til denne årstiden. Nå som bryllupsesongen er i gang er det mange som er usikre på hvordan man skal ha håret – enten som brud eller som gjest. I bryllup er det fint å gjøre litt ekstra ut av frisyren, og har du ikke mulighet til å booke time for styling i salong så kan du fint være din egen stylist!

Les mer
Tilbake til toppen