0
Meny
Hjem / Kundeservice / Betaling

Betaling

Visa/MasterCard

I nettbutikken kan du benytte Visa eller Mastercard som betalingsalternativ.
Når du betaler med kort vil du bli sendt videre til Netaxept som er en trygg betalingsløsning hvor dine kortopplysninger ikke sendes videre.

PayPal

Paypal er på verdensbasis en av de mest populære online betalingsmåter. Med Paypal kan du velge å betale enten med kredittkort eller din paypal-konto. Det er gratis å opprette Paypal-konto, og det er ingen faste månedsavgifter. Når du skal betale trenger du ikke lenger å finne frem ditt betalingskort, men bruker i stedet kun brukernavn og passord. Les mer om PayPal.

Betaling med AfterPay Faktura

Vi tilbyr AfterPay Faktura i samarbeid med Arvato Finans AS. Betalingsfristen er 14 dager. Hvis du velger å betale med AfterPay Faktura, påløper det et fakturagebyr på kr 39,-. For å betale med faktura må man ha fylt 18 år, være folkeregistrert i Norge samt bli godkjent i kredittvurderingen som gjennomføres ved kjøpet.
Merk at faktura sendes separat til oppgitt e-postadresse, og det viktig at du kontrollerer at denne er korrekt. Ved forsinket betaling vil det bli sendt betalingspåminnelse og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer kan påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir, vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe. Ved forsinket betaling beregnes lovbestemt forsinkelsesrente.
Ved å velge AfterPay Faktura får du

• Trygghet til å handle uten å oppgi din kredittkortinformasjon
• Mulighet til å handle gjennom å bare oppgi ditt personnummer
• Mulighet til å se varen før du betaler
• Handle enkelt, trygt og raskt på nettet

Du velger delbetaling/konto etter at faktura er produsert

Les mer om AfterPay Faktura.

Har du spørsmål til din faktura, kan du ta direkte kontakt med Arvato Finans AS på telefon 22 87 89 80 eller e-post kundeservice@arvato.com. Kontaktdetaljer finner du også på din faktura.

Priser

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK), inkl mva. Ekskludert frakt. Vi reserverer oss for eventuelle prisendringer.

Sikkerhet ved betaling

Nikita Hair benytter SSL (Secure Socket Layers), en teknologi for å sikre at trafikken som går mellom deg som bruker og nettbutikken er kryptert ved betaling.

Nikita Hair samarbeider med Raise Interactive

Nikita Hair Norway AS (org nr 974350262) er heleid av Raise Gruppen AS. I Raise Gruppen AS har Nikita Hair Norway AS flere søsterselskap, inkludert Raise Interactive AS (org nr 987884126) som driver og utvikler alle nettsider. Betaling av kjøp på nikita.no håndteres av Raise Interactive AS på vegne av konsernet og du vil se referanse til dette ved betalingen.

Tilbake til toppen