0
Meny
Hjem / Om oss / Historie
nikita_historien_02
HISTORIEN OM NIKITA HAIR

Nikita Hair er Nordens største og ledende frisørkjede. Gjennom 30 år med hår har vi hatt flere millioner kundebesøk, og våre mange dyktige frisører over hele landet står hver dag klar med saks, kam og gode råd for å gi deg «a great feeling!» Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Navnet Nikita

I 1984 herjet Elton Johns superhit «Nikita» på radiostasjonene i Norge, og han regnes dermed som gudfar for det hårete eventyret som startet med en enkelt frisørsalong på tettstedet Tverlandet, utenfor Bodø. Nikita Hairs grunder og grunnlegger, Inger Ellen Nicolaisen har med pågangsmot, entusiasme og lidenskap for å bygge mennesker skapt Historiens Største Eventyr innen Hair & Beauty.

Sammen med sine mange dyktige medarbeidere har Norges ukronede frisørdronning lyktes med å bygge vellykkede frisørsalonger i Norge og Sverige gjennom sterkt fokus på kunden, faglig dyktige frisører og en sterk bedriftskultur hvor vi tar ansvar for å gjøre hverandre gode.

Inger Ellens livsmotto inspirerer oss til å alltid ha fokus på utvikling for å gjøre hvert eneste kundebesøk unikt:
«Hvis du tror du kan klare det, eller tror du ikke kan klare det – så har du helt rett!»  

Nikita Inger Ellen historien
Entusiasme og pågangsmot

Inger Ellen Nicolaisen har usnobbete og frittalende lederstil, og en egen evne til å inspirere og motivere som er helt unik. Hun har gått foran å vist vei, og har vunnet en rekke utmerkelser og priser for sitt lederskap, blant annet «Entrepreneur of the year» og «Kunsten å lede». Hun har også vært «Årets forretningskvinne» i Norge. I 2004 spilte hun den kvinnelige utgaven av Donald Trumph i den norske utgaven av «The Apprentice», Kandidaten.

Eventyret fortsetter

Nikita Hair vokser videre og vår visjon står fast: «Vi skal skape historiens største frisøreventyr» og vi jobber utrettelig med fokus på gode kundeopplevelser og faglig dyktige frisører som lever etter våre verdier og er moderne, oppmerksom, vennlig, entusiastisk, uformell og profesjonell!

Raise Gruppen er Nordens største frisørkonsern!

Her har du grenseløse muligheter! Les mer her: http://raisenews.no/

Tilbake til toppen