0
Meny

Ofte stilte
spørsmål

We are Hair for you!

Ofte stilte
spørsmål

We are Hair for you!

Hei.
Jeg lurte på hva er bra stylingprodukter til gutter. Bruker nå hårvoks (Renati).


Sv: Hårstyling produkter- Herre

Hei,

Valg av stylingprodukter er svært individuelt.  Hvis man ønsker veldig godt hold på en kort frisyre er enten gelé eller en matt voks det beste.
På herrefrisyrer med litt lengde anbefaler jeg en mykere voks og ikke så matt. Men igjen det er svært vanskelig å anbefale riktig voks uten å se håret eller frisyren.

Renati har flere typer vokser, noen er veldig matt og godt hold og andre typer mer shine og mykere. Jeg anbefaler deg å ta en titt på bloggen vår, der har vi skrevet kort om Renati voksene og lagt ved bilder på frisyrer som voksene egner seg til – //nikita.no/2014/09/vi-elsker-renati-harvoksen-for-korte-frisyrer/.

Hvis jeg skal nevne hva som er trenden i dag på valg av stylingprodukt på herrer, ser vi at det blir mer og mer moderne med glossy, shiny hår. Da vil det si at gelé eller glossy pomade/voks er inn, mens harde matte vokser er ikke veldig i skuddet lenger.

Håper dette var til hjelp og kom gjerne innom din lokale Nikita Hair frisørsalong for flere tips.

Hilsen Kundeservice Nikita Hair

Jeg lurte på hva jeg må gjør for å få håret mitt til å ta bedre imot hårfarge når jeg farger det?
akkurat nå har jeg en typ, limegrønn/limeblond hårfarge og er ikke fornøyd i de hele tatt..
Har du noen tips til hvordan jeg kan få den bort? eventuelt uten å farge det? funker blåshampoo/rød for eksempel?
-Ellers lurte jeg hovedsaklig på hvordan jeg kan få håret mitt til å ta bedre imot farge igjen:)
Jeg har også veldig lyst på min orginale hårfarge tilbake, den er mørkeblond, noen tips til å få noe lignende det?


Sv: Hårfarge som ikke tar tak..

Hei Eileen,

Ut ifra det du skriver kan det være at du har fått grønnskjær i håret ditt pga kalken i vannet og da kan du prøve en rensesjampo fra Redken for å se om fargen går bort, Redken Hair Cleansing Cream.

Om du har farget håret og det har blitt grønnskjær i håret, kan du bruke en Color Fresh med rødepigmenter for å få bort det grønne skjæret. Deretter kan du bruke en farge fra Color Touch for å komme så nærme din naturlig farge som mulig. Vi anbefaler at du gjør dette i en frisørsalong, da det er vanskelig å få til dette hjemme.

Når det kommer til hvor mottakelig håret ditt er for farge, kan det være at håret ditt har gjennomgått en del runder med bleking og mange av pigmentene i håret ditt er da blitt bleket bort. Dette er vanskelig å si uten å ha sett og kjent på håret ditt, men det kan være en mulighet. Da er det viktig å bruke en sjampo, balsam og hårkur med høyt protein innhold, slik at håret ditt blir gjenoppbygget. Redken Extreme er en god serie for svært skadet og behandlet hår, så det kan være en mulighet å bruke denne serie sammen med rensesjampoen.

Håper dette var til hjelp og kom gjerne innom din nærmete Nikita Hair frisørsalong for en gratis konsultasjon om håret ditt. Da kan vi anbefale flere produkter som er tilpasset ditt hår.

Hilsen

Hei, jeg tok en permanent men er veldig misfornøyd. Det skulle bli små krøller, men ble mer som flate knapt synlige bølger (og veldig slitt selvfølgelig). Hvor lang tid må jeg vente for å kunne ta en ny permanent? (hos en annen frisør, hun visste ikke hva hun drev med)


Sv: Dårlig permanent

Hei Kamilla.

Hos Nikita Hair har vi noe som heter FORNØYDHETSGARANTI. Hvis du tok permanent i en av våre frisørsalonger gjør vi alt for at du skal bli fornøyd og gir deg en ny behandling.

Mange faktorer kan spille inn for at krøllen ikke ble som forventet. Noen typer hår tar dessverre til seg dårligere krøll enn andre hårtyper. Typisk fint/nordisk hår kan være mindre mottakelig for strukturomforming. Kvaliteten på håret spiller også inn. Hvis håret er farget eller svært porøst, bør det kures godt før en permanent. Størrelse på spolene har også noe å si på spensten på krøllene.

Kommunikasjon mellom frisør og kunde er viktig for at resultatet blir som forventet. Jeg anbefaler deg å dra tilbake til frisøren din og legge frem at du ikke er fornøyd og for å  finne en løsning på hva som er det beste å gjøre for ditt hår.

Jeg må se og kjenne på håret ditt for å si om det kan gå gjennom en ny strukturbehandling med en gang, så det er vanskelig for meg å gi deg et konkret råd over epost, men det er viktig at du kurrt håret rikelig fremover etter en slik behandling.

Håper dette var til hjelp,

Hilsen Anijade Thilesen

Hei!
Jeg sliter med fett hår samtidig som det er skadet på grunn av sola og bleking. Har prøvd å gå lengre mellom hver vask, men dette ser ikke ut til å hjelpe og jeg er tilbake til å vaske annen hver dag. På vasketidspunktet er da håret så fett at det har fått en annen farge (jeg er ganske lys blond). Hvordan kan jeg få bukt med det fete håret uten å skade det ytligere?
-Anna


Sv: Fett og skadet hår

Hei Anna.

Har man fet hodebunn betyr det at du har overproduksjon av talg. Jo oftere du vasker håret jo mer talg produseres. Du må unngå å massere hodebunnen, da stimulerer du talgkjertlene og de produserer mer talg. Bruk håndbakene å vask håret forsiktig i sirkelbevegelser. Vask håret 2 ganger hver vask, men vask det skjeldnere. Velg en god shampo for fet hodebunn. For eksempel kerastease spe bain divalent. Det er en spesialshampo for fet hodebunn og tørt hår.

Jeg anbefaler deg å bruke en balsam og kur for tørt/svekket hår i tillegg, balsam og kur skal du kun bruke i lengdene så det vil ikke berøre hodebunnsproblemer man har.

Tørrsjampo er et godt valg å bruke de dagene du ikke vasker håret. Den absorberer til seg fettet i hodebunnen så det ser renere ut, men tørrssjampo fikser ikke hodebunnen, det er kun for å bruke mellom hver vask eller brukes som styling for mer volum.

Håper dette var til hjelp,

Hilsen

Hei!
Jeg har vært veldig glad i kerastase-res-laque-double-force og har brukt den lenge. Gir hold til tynt og fint hår uten at den føles tung og fet. Nå har den gått ut av produksjon, og jeg står litt i villrede – kan dere anbefale et annet produkt med ganske like egenskaper? Frisøren min sier jeg trenger en tørr spray som tørker fort.


Sv: Hårspray til tynt og fint hår

Hei,

Takk for din henvendelse. Vi har to produkter som du kan prøve som våre frisører sier er ganske lik Kérastase-res-laque-double-force:

Wella System Professionals Perfect Hold

Kérastase Chroma Sensitive – denne finnes kun i noen salonger

Håper dette var til hjelp. Det er bare å ta kontakt med oss igjen om du ønsker flere produkt veiledninger 🙂

Ønsker deg en fin dag videre,

Hilsen

Jeg har tre (!) forskjellige hårfarger. Innerst inne til hodebunnen er min naturlige hårfarge (kommuneblondt/askeblondt). Deretter er det en farget mørk brun farge, omtrent 10 cm. Til slutt er det bleket hår i lengdene.

Er det en kjempejobb å få farget alt i en farge, eller er det anbefalt å ta avfarging av håret? tipper begge deler er omtrent like skadelig 😉


Sv: tre forskjellige hårfarger

Hei Kari,

Takk for din henvendelse. Vi kan selvfølgelig hjelpe deg med å få farget håret ditt tilbake til en farge, men det er vanskelig å gi deg en tilbakemelding på fremgangsmåte uten å ha sett håret ditt. Jeg vil anbefale deg om å ta turen innom din nærmeste Nikitasalong for en gratis konsultasjon med en av våre frisører. De vil kunne gi deg en tilbakemelding på hva som er best for ditt hår.

Du finner en oversikt over alle våre salonger på: //nikita.no/salonger#/.

Håper dette var til hjelp. Ønsker deg en fin sommer videre,

Hilsen Lin Karina Gramnæs

hei, jeg har krøllete frizzy hår og har lyst på sterkt bein rett hår. jeg har sett på youtube at flere har gjort en behanding som heter liscio hair straightening treatment som gjør håret beinrett, sterkere og man må ikke rette det. gjør dere denne behandlingen ? hvis ikke vet dere om noen steder som gjør det ? 🙂


Sv: Liscio hår behandling

Hei Nuriee,

Takk for din henvendelse. Den behandlingen du referer til heter Brazilian Blowout eller Keratin Treatment i Norge. Det er flere steder i Oslo som gjør dette, men usikker på resten av landet. Prisen for dette kan koste opp mot 4-5000kr.
Vi i Nikita Hair tilbyr dessverre ikke denne behandlingen i våre salonger, men du kan sikkert google det opp på internett.

Håper dette var til hjelp. Ønsker deg en fin dag videre,

Hilsen Lin Karina Gramnæs

Jeg ønsker å ta permanent med store krøller, har dere frisører som er gode på permanent?


Sv: Permanent

Hei Gam,

Takk for din henvendelse. Alle våre frisørsalonger tilbyr permanent.  Jeg vil anbefale deg om å ta turen innom din nærmeste Nikitasalong for en gratis konsultasjon. Da vil en av våre frisører kunne veilede deg igjennom det du skulle ønske. Du finner en oversikt over alle våre salonger på: //nikita.no/salonger/#/?country=norge.

Ønsker deg en fin sommer videre,

Hilsen Lin Karina Gramnæs

Hei!
Hvor mye koster det å farge håret blått hos frisør?
Er det veldig mye stress og måtte dra til frisøren hele tiden for å klippe bort etterveksten?

Tusen takk for svar 🙂


Sv: Farge håret blått

Hei!

Takk for din henvendelse. Prisene på en farge behandling kan variere fra salong til salong og hvor mye farge ditt hår evt vil trenge.
Jeg vil anbefale deg om å ta turen innom din nærmeste Nikita Hair salong for en gratis konsultasjon med en av våre frisører. De vil kunne gi deg en mer konkret pris på behandlingen.

Når det gjelder klipp av etterveksten, vokser håret gjennomsnittlig 1cm i mnd, så det vil ta en stund før du er tilbake til din normale farge. Du kan evt ta en avfarging og farge det tilbake til en farge som er veldig lik din naturlig om du skulle bli lei av den blå fargen. Om du ønsker å beholde den blå fargen må du nok farge etterveksten rundt hver 2 mnd.

Håper dette var til hjelp. Du finner en oversikt over alle våre salonger på nikita.no.

Hilsen Lin Karina Gramnæs

Hei, lurte bare på om dere tok hull øverst i øre (i brusken)?


Sv: Hull i øre/brusken

Hei Ingvild,

Takk for din henvendelse. Dette er noe vi ikke anbefaler å gjøre hos våre frisører. Det verktøyet vi bruker for å ta hull i ørene er ikke ment til å sette hull i brusken.

Dette anbefaler vi at du gjør hos et piercing studio.

Håper dette var til hjelp,

Hilsen

Hei!
Jeg lurte på om det er mulig å farge mitt mørkebrune hår en vinrød farge?
Må jeg bleke det først og skader det håret så mye at jeg ikke bør gjøre det?
Takk!


Sv: Farge håret rødt?

Hei Karoline.

Det er absolutt mulig. Om håret ditt må lysnes først, kommer an på hvor intensiv farge du ønsker på den vinrøde fargen og pigmentunderlaget du har i dag. Jeg vil tro at man klarer å få en fin dyp vinrød farge uten å bleke det, men for å være sikker anbefaler jeg deg å komme innom en av våre Nikita salonger for en personlig konsultasjon.

Velkommen skal du være 🙂

Hilsen

Hei.
Hva skal jeg gjøre for at håret mitt kan tørke fortere ? Det kan ta alt fra 3 – 6 timer før det blir tørt.. Hvertfall det innerste håret bak i nakken.. Har heller ikke tjukt hår.. Føles nesten som at det er fett liksom.. Samtidig som jeg får en følelse av at det er vått.. Dagen etter kan det gjerne være fettete.. Ikke veldig morsomt akkurat.. Har dere noen tips til eventuel shampo jeg kan bruke eller noen gode tips for å unngå denne følelsen ? Shamponerer 2 ganger.. Masserer inn i hodebunn og drar det ut i lengdene… Men alikevel blir det fett bak i nakken.. Bruker også kun shampo fra salong 🙂


Sv: Sjampo for fet hodebunn

Hei Benedicte,

Det høres ut som du sliter med fet hodebunn. Når man har en fet hodebunn, er det overproduksjon av talg som gjør håret tungt/fett. Da skal du unngå å massere mye når du vasker håret. Da stimulerer du talgkjertlene til å produsere mer talg, og riktig sjampo vil ikke vil heller ikke hjelpe da.

Jeg anbefaler å prøve en av Kérastase sine sjampoer for fett hår. Du kan enten prøve:

Det er bra at du sjamponerer håret 2 ganger, men husk å ikke masser mye. Prøv også å ikke vaske håret hver dag. Det er en feil mange gjør. Da bryter man ned syrekappen og ph`en i hodebunnen kommer i ubalanse. Du bør også unngå å bruke styling produkter som er oljebasert. De skal i så fall bare brukes i lengdene.

Du er velkommen innom i en av våre salonger for gode råd og personlig veiledning om du skulle trenge flere tips.

Ønsker deg en fin dag videre,

Hilsen

Hei! Jeg har mørkebrunt hår, og jeg farget det ombre for ca 4 måneder siden. Nå i det siste har jeg tenkt til å farge det tilbake til min naturlige hårfarge, i hvertfall en lignende farge. Hva bør jeg gjøre?


Sv: Fra ombre til naturlig farge

Hei Katarina,

Når man farger/lysner håret fjerner man pigmenter og tilfører nye. Det vil si at man får dessverre ikke tilbake sin naturlige farge, men man kan få en tilsvarende lik farge.

Det er en ganske enkel sak å farge tilbake til mørk brun, men det kommer selvfølgelig an på utgangspunktet. I ditt tilfelle vet jeg ikke hvor lys ombreen din er. Det kan være nok med en runde minicolor og i verste fall blir det to runder med dette. Minicolor sliter ikke mye på håret, da det ikke inneholder ammoniakk.

På et allerede fargebehandlet hår, bruker man nesten alltid ammoniakkfrie farger. Om hårlengdene dine er veldig lyse, kan det hende du må følge opp med en ny farge etter 3-4 uker fordi hårlengdene da vil slippe litt farge. Om dette blir tilfelle, kan du evt friske opp fargen hjemme med lik farge som ble brukt i salong.

I alle Nikitasalonger selger vi også minicolor til hjemmebruk. Jeg anbefaler deg å ta turen innom en av våre salonger for en gratis personlig konsultasjon, hvor du får de beste rådene for deg.

Velkommen skal du være 🙂

Hilsen

Hei! Jeg lurte på om permanent krøller fungerer på håret? Det blir krøller eller bare bølger? Jeg har litt krøller i håret fra før av men jeg vil ha flere krøller helt øverst. Er det skadelig for håret?


Sv: Permanent/Krøller

Hei!

En permanent behandling er i en viss grad skadelig for håret som alle andre kjemiske behandlinger, men blir håret behandlet med riktig hårkur, sjampo og balsamen i ettertid er det ikke så farlig. Om du ønsker mer krøller i et allerede krøllete hår, er dette fult mulig. Det kommer bare an på hva salgs utstyr man bruker.

Jeg vil anbefale deg om å ta turen innom din nærmeste Nikita Hair salong for en gratis konsultasjon med en av våre frisører. Det er en stor fordel at vi kan se på utgangspunktet på håret ditt før vi anbefaler en behandling.

Håper dette var til hjelp. Ønsker deg en fin dag videre,

Hilsen Lin Karina Gramnæs

Kan jeg få farget majirel loréal hos dere, når jeg farger håret mitt?


Sv: Hårfarge – Majirel L’Oréal

Hei Coleen,

Vi fører dessverre ikke Majirel fra L’Oréal i våre salonger, men det er mulig vi har noe som ligner. Du kan evt gå innom din nærmeste Nikita Hair salong for en gratis konsultasjon om hva du ønsker å gjøre med håret.
Du finner en oversikt over alle våre salonger på www.nikita.no.

Ønsker deg en fin dag videre,

 

Hilsen Lin Karina Gramnæs

Håret mitt når ned til skuldrene mine. Jeg klarer ikke å få det til å bli lengre, det blir bare slitt.. Kan hår slutte å vokse etter en viss lengde?


Sv: Kan hår slutte å vokse etter en viss lengde?

Hei Berfin,

Takk for din henvendelse. Svaret er både ja og nei til at håret kan slutte og vokse etter en viss lengde.

Håret har en begrenset levetid, og når den tiden er ute, faller håret ut og et nytt kommer til syne. Levetiden på håret kan variere fra person til person, så derfor er det ekstremt store forskjeller på hvor langt håret kan bli. Vokser håret ditt sakte og lever kort, klarer du aldri å få lenger hår enn til skuldrene. Det er altså to faktorer som avgjør hvor langt hår du faktisk kan få:

Hvor fort vokser håret og hvor lang levetid har det?

Hår har en levetid i gjennomsnitt på to til fem år og vokser med en hastighet på gjennomsnittlig én centimeter i måneden, men her er det store variasjoner.
Det ser man tydelig på kunder som går fast og klipper seg. Noen er helt ute av frisyrefasongen på 4–5 uker, mens noen har et hår som vokser veldig sakte, og kanskje bare under en halv centimeter i måneden.

God pleie er også en alfa omega for at det skal holde seg friskt og sunt. Det finnes produkter som kan forlenge levetiden på håret ditt, men det varierer veldig fra hår til hår om det fungere.

Kom gjerne innom en av våre salonger for flere tips om behandling og produkter. Vi hjelper deg gjerne med å finne de produktene som kan hjelpe deg.

Håper dette var til hjelp. Ønsker deg en fin dag videre,

Hilsen Kundeservice Nikita Hair

Hei! Jeg lurer bare på hvordan det er å få farget håret i pastellfarger hos dere? Er dette noe dere gjør? Da tenker jeg mest på for eksempel lyselilla eller lyseblått. Og vil det eventuelt gå an å gå fra mørkebrunt hår(farget) til isblått/lyseblått?


Sv: Pastellfarger

Hei Veronica,

Alle våre salonger kan hjelpe deg med å få farget håret i en pastell farge. Det er vanskelig å si akkurat hvordan håret ditt vil ta til seg forskjellige farger over mail, så derfor vil jeg anbefale deg om ta turen innom din nærmeste Nikita Hair salong for en gratis konsultasjon med en av våre frisører for veiledning på fremgangsmåte og farge.

Du finner en oversikt over alle våre salonger på nikita.no.

Hilsen Lin Karina Gramnæs

Jeg har alltid farget håret mitt i en mørk brun farge, men en dag gikk jeg til frisøren og bleket håret med mange striper. Jeg ble ikke fornøyd så jeg farget det brunt to dager etterpå. Nå har jeg grønnskjær i hele håret og vet ikke hvordan jeg skal få det bort. Hva kan jeg gjøre, utenom å gå tilbake til en frisør? Jeg har ikke penger til å betale flere tusen for å få fikset det. Takk på forhånd 🙂


Sv: Jeg ønsker å få min naturlige hårfarge tilbake

Hei Olivia,

Takk for din henvendelse. Vi har to tips du kan prøve. Om du ønsker å fikse dette selv hjemme, kan du evt prøve kjøpe en Color Touch farge fra Wella med røde pigmenter. Vi selger dette i alle våre salonger, så jeg vil anbefale deg om å gå innom en av våre salonger slik at en av våre frisører kan se på håret og utgangspunktet ditt.

Når dette er sagt, er det ikke sagt at dette vil fungere. Om en ny hårfarge skal få trenge inn i håret ditt må det fjernes pigmenter fra håret ditt. Når du farger et hår vil det bli mettet med nye farge pigmenter og det er mulig at ditt hår er «fult», slik at en ny farge ikke plass. Da kan du evt ta en «Blondor» vask i salongen for å få ut mer av grønnskjæret. Dette koster ikke flere tusen og kan være et godt alternativ.

Ta turen innom din nærmeste Nikitasalong for en mer grundig veiledning. Det er som sagt mye lettere og gi deg en konkret tilbakemelding når vi har fått sett på håret ditt. En konsultasjon hos oss er gratis, så det er bare å komme innom.

Håper dette var til hjelp. Ønsker deg en fin dag videre,

Hilsen Lin Karina Gramnæs

Hei
Jeg er ute etter nye hårprodukter. Jeg har svart, langt og tykt hår. Har hørt mye bra om Redken merket og lurer på om dere kan anbefale meg en av seriene innenfor det merket som passer meg. (Gjerne andre produkter også hvis det er noen som passer håret mitt enda bedre.)

Jeg hadde en periode hvor jeg rettet håret omtrent hver dag i over 1 år. (ca. 2 år siden) Dette har slitt mye på håret mitt og jeg ser slitte tupper ca. midt på håret den dag i dag. (Stusser håret jevnlig) Jeg har kuttet ut mye av varmebehandlingen. (Ikke mer enn 4 ganger i løpet av en måned.)

Håret mitt er også frizzete og mangler glans og mykt/glatt hår. Hvilken serie/produkter vil dere anbefale for slikt hår?


Sv: Hårprodukter for slitt og varmebehandlet hår

Hei Abinaya,

Takk for din henvendelse. Vi har to serier som kan passe utmerket til det du beskriver med håret ditt. Redken Real Controll er en bra serie for et hår som har vært mye utsatt for varmebehandlinger. Sebastian Penetrait er også en veldig god serie for deg som har et slitt hår. Penetrait er en serie som gjennoppbygger håret igjen og gjør det mykt og glansfult.

Du kan lese mer om produktene er:

Redken Real Controll – //nikita.no/shop/har/shopby/real_control/

Sebastian Penetrait – //nikita.no/shop/har/shopby/penetraitt/

Om du ønsker flere anbefalinger ta turen innom din nærmeste Nikita Hair salong for en gratis konsultasjon hvor vi kan se på håret ditt og gi deg gode råd om videre behandling.
Håper dette var til hjelp og det er bare å ta kontakt igjen om du ønsker flere råd.

Ønsker deg en fin dag videre,

Hilsen Lin Karina Gramnæs

Hei, brukte Bain Exfoliant Purifiant for fet hodebunn og flass som en intens behandling for første gang.Tok den på tørr hodebunn og masserte inn 4 min. og deretter 4 nye min. på våt hodebunn. Har ingen hår. Etterpå fikk jeg type irritert utslett og endel kviser på hodet. Ble også vanvittig tørr i hodebunnen i noen dager etterpå, men ser ut som det er ganske normalt igjen nå. Er dette vanlig og bør jeg fortsette behandlingen i 15 dager slik det står i beskrivelsen, men kanskje ikke fullt så intenst? Mvh Ronny


Sv: Utslett/tørr hodebunn etter bruk av Bain Exfoliant Purifiant

Hei Ronny,

Takk for din henvendelse og beklager sen tilbakemelding. Om du opplever at du får «utslett» av den behandlingen du bruker i dag, vil vi heller anbefale deg å bytte serie. En god serie som du kan bruke er SP Clear Scalp Shampoo som fjerne flass og etterpå bruker du SP Clear Scalp Lotion for å gi balanse tilbake til hodebunnen. Det er mulig denne serien er mer skånsom mot hodebunnen din.

Når dette er sagt, vil jeg også anbefale deg om å ta turen innom din nærmeste Nikitasalong for en gratis konsultasjon med an av våre frisører. De vil kunne gi deg en god tilbakemelding på hva slags hodebunn du har slik at vi kan anbefale de beste produktet for deg. Det er vanskelig å gi anbefalinger uten å ha sett utgangspunktet ditt.

Håper dette var til hjelp og ønsker deg en fin dag videre,

Hilsen Kundeservice Nikita Hair

hei 🙂
Jeg ønsker å få langt hår nokså fort hvilket produkter kan anbefales for å få det 🙂 ?


Sv: Hvordan får jeg lengre hår?

Hei Christina,

Takk for din henvendelse. Det varierer veldig fra person til person hvor mye håret ditt vokser pr. måned. Gjennomsnittlig vokser håret 1 cm i måneden. Et tips kan være å ha en sunn og frisk hodebunn ettersom det er dette som kan påvirke hvordan håret ditt vokser.

Jeg vil anbefale deg om å ta turen innom din nærmeste Nikitasalong for en gratis konsultasjon med en av våre frisører, slik at de kan se på hodebunnen og håret ditt. Det er vanskelig å gi produkt anbefalinger uten å ha sett utgangspunktet ditt. Utgangspunktet til alle er forskjellig.

Håper dette var til hjelp,

Hilsen Kundeservice Nikita Hair

Hei, bruker dere hårfarge/bleking uten ammoniakk?


Sv: Ammoniakk i hårfarge/bleking

Hei Eugenie,

Om du velger en glansvask eller kjøper en av hårfargene til Wella Color Touch er dette uten ammoniakk. Dette er hårfarger som ikke trenger inn i håret på samme måte som en vanlig hårfarging, da dette legger seg uten på håret for å friske opp fargen.

Om du ønsker en drastisk endring av hårfarge vil en fargebehandling/bleking inneholde noe ammoniakk da dette åpner skjellaget i håret, slik at fargen kan trenge inn i hårstrået. Fargebehandlinger i dag er mer skånsomme en hva de var tidligere, men håret ditt vil fortsatt bli mer utsatt når man velger å farge det. Da er det selvfølgelig viktig å bruke riktige pleie produkter i ettertid av behandlingen.

Håper dette var til hjelp. Om du ønsker flere råd og veiledning er det bare å komme innom din nærmeste Nikita Hair salong for en gratis konsultasjon med en av våre frisører.

Ha en fortsatt fin dag,

Hilsen Kundeservice Nikita Hair

Hei.
Jeg tenker på å kjøpe wella color touch fra deres nettbutikk men er litt usikker hvilken farge jeg skal velge. Jeg har lyst brunt hår, men vil gjerne ha det bittelitt mørkere med mer glans. Håret mitt trekker veldig fort til seg farge, så må passe på dette. Jeg står egentlig mellom de to fargene gyllen lysebrun og lysebrun, men det står at den som heter lysebrun gir en kald farge. Jeg vil helst ha en gyllen farge, men på den som heter gylden lysebrun står det at denne gir en intens brun farge i det mørkere sjiktet så redd for at håret mitt skal bli alt for mørkt da igjen siden håret mitt trekker så fort til seg farge. Hvilken tror dere passer best? burde jeg kanskje ta en lysere farge?
mvh Ingrid


Sv: Hårfarge – Wella Color Touch

Hei Ingrid,

Takk for din henvendelse. Vi anbefaler at du besøker din nærmeste Nikita Hair frisørsalong for å få en fargekonsultasjon. Dette er helt gratis og tilbys i alle våre frisørsalonger.
Det er veldig vanskelig å anbefale en hårfarge uten å ha sett utgangspunktet ditt. Lys brun kan bety forskjellig fra person til person. Vi selger også Wella Color Touch i alle våre frisørsalonger, så da kan dere gå igjennom de forskjellige nyansene der. Du kan også farge håret ditt i salongen og senere friske opp fargen med en Color Touch.

Håper dette var til hjelp. Ønsker deg en fin dag videre,

Hilsen Lin Karina Gramnæs

Hei! Jeg har ganske tørt hår som lett får flisete tupper, spesielt av elektriske produkter. Jeg har tenkt å kjøpe GHD V classic gold rettetang, men den har ikke temperaturregulering, vil dette påvirke håret?


Sv: ghd V Classic Gold

Hei Maria,

Takk for din henvendelse. En ghd slettetang har en jevn temperatur på 180 grader og forskjellen fra andre slettetenger er at den er mer skånsom mot håret ditt.
Det fine med ghd er at den holder også en jevn temperatur fra rot til spiss når du retter ut håret i motsetning til mange andre tenger som taper temperatur fra start til slutt.

Du skriver at du lett får flisete tupper og da er det utrolig viktig at du bruker en god varmebeskyttende spray eller et leave-in ptodukt når du bruker et varmeverktøy.
Vi har et godt utvalg av dette i vår nettbutikk eller i alle våre frisørsalonger.

Håper dette var til hjelp. Ønsker deg en fin dag videre,

Hilsen Lin Karina Gramnæs

Hei 🙂 jeg har hårkrise-igjen!!

Jeg har alltid blitt anbefalt masse forskjellig fra frisøren for det meste for tørt hår. Det vet jeg ikke om jeg er enig i. Det er nok litt tørt, men også mest slitt selvom jeg kurer og pleier ofte!
Men dagen etter eller bare noen timer etter hårvask så faller det sammen, blir pistrete og fett. Det blir sånn når jeg bruker for tørt hår. Selvom jeg bruker de dom skal gi fuktighet uten å tynge. Det hjelper ikke altså.
Jeg sliter litt med tørr hodebunn og kløe om jeg bruker for mye med parfyme og sterke serier. Har du noe du kan anbefale meg??
Har nordisk lyst halvlangt hår. Har blitt anbefalt kerastase en gang før også. Men de seriene jeg har prøvd er joico, alterna caviar repair, kevin murphy, living proff, tigi, redken, og alle har jeg brukt for tørt hår, men det blir uansett fort fett så kan ikke bruke for tørt hår mer! Har sett litt på bambo serien, kanskje det er noe jeg kan bruke der. Liker serier uten parabener osv..


Sv: Produkter for tørt hår

Hei Carmen,

Bamboo serien fra Alterna er absolutt noe vi anbefaler deg å forsøke, og tenker da spesielt på volumproduktene. Produktene er økologiske og milde og gir både fuktighet og proteiner samtidig som de tar vare på fargen. I Bamboos volumserie finnes sjampo, balsam, Weightless mousse og Thickening lotion.

Lykke til!

Hilsen

Jeg har nylig vært hos frisøren og hatt et prosjekt med å få svart hår til min normale farge (mellom blondt). Jeg har fått med SP Balance ScalP lotion og ble fortalt at jeg også kunne bruke denne på tørt hår, selvom det ikke har blitt vasket samme dag. Tatt mange avfargninger osv så hodebunnen min trenger pleie.

Har også kjøpt SP repair mask som jeg ble fortalt at jeg skulle bruke hvermann dag, er dere enig?

Mvh Hilde Isaksen


Sv: Pleie til hodebunn

Hei Hilde,

Takk for din henvendelse. SP produktene du har kjøpt er flotte produkter. Vi kan anbefale deg å brukes disse produktene på følgende måte:

1. Bruk hårkuren enten annenhver dag eller hver dag (dette kommer an på hvor skadet håret ditt er. Det er vanskelig å svare på over mail)
2. Bruk SP Scalp Lotion etter hver hårvask eller du kan smøre den inn på de områdene som er ekstra sensitive pga avfargingen.

Håper dette var til hjelp. Kom gjerne innom en av våre Nikitasalonger for flere gode tips!

Ha en fortsatt fin sommer,

Hilsen Kundeservice Nikita Hair

Hei,
Jeg har verver og fall i håret som gjør det vanskelig å få ordentlig fasong på det, spesielt i den nesten skulderlange lengden som jeg har nå. Så langt har ingen frisører klart å klippe en frisyre som kan utnytte den naturlige fallen jeg har i håret, så det blir til at jeg bruker rettetang nesten daglig for å se velstelt ut, og det sliter jo veldig på håret. Jeg vurderer å ta en eller annen form for strukturbehandling slik at jeg slipper å utsette håret mitt for dette hver dag – hva tror eksperten om det?


Sv: Vanskelig hår med verv og fall – hva kan jeg gjøre?

Hei Karianne,
Takk for din henvendelse. Du kan evt ta løfte håret der vervene er for å endre strukturen på de eller så kan du ta en antipermanent behandling, slik at du slipper å slette håret hver dag.
Dette er en behandling vi utfører i alle våre salonger. Det finnes også en behandling som heter Brazilian Blow Dry som vil gjøre samme jobben, men den kan gjerne koster mellom 4-5000kr.

Kom innom en av våre frisørsalonger, så kan vi hjelpe deg videre med en gratis veiledning om hva som passer håret ditt. Du finner en oversikt over alle våre frisørsalonger på våre hjemmesider.

Håper dette var til hjelp.

Ønsker deg en fin dag videre,

Hilsen Kundeservice Nikita Hair

Hei! jeg har tørr hodebunn, pga psoriasis, men det er ikke ekstremt. men håret mitt blir også veldig fort fett. dagen etter jeg har vasket håret er det allerede blitt fett. hvilken sjampo kan hjelpe mot dette, uten at det går utover hodebunnen?


Sv: Fett hår og sensitiv hodebunn

Hei Lillian,

Takk for ditt spørsmål. Kerastase sin sjampo for sensitive hodebunn, Kérastase Bain Riche Dermo-Calm, er topp! Massér hodebunnen mens du bruker sjampoen så du får renset hodebunnen godt. Bruk heller litt mindre sjampo og vask håret to ganger. Massér opp et godt skum og skyll håret grundig etterpå.

Du kan lese mer om produktet i vår nettbutikk.

Håper dette var til hjelp. Om du skulle ha noen flere spørsmål er det bare å ta kontakt igjen.

Ønsker deg en fin sommerdag videre,

Hilsen

Hva er forskjellen på striper og foliestriper egentlig? Tenkte å ta striper, men vet ikke hva jeg skal velge..


Sv: Striper/foliestriper

Hei Karina,

Takk for din henvendelse. Forskjellene på «striper» og «foliestriper» er:

Striper smøres rett i, eller vi benytter en plasthette og drar ut hår for å stripe.
Når vi bruker foliestriper så pakker vi stripene inn i folie etter å ha tatt ut ønskede brede striper.
De fleste teknikker gir ulikt resultat, så kom innom din nærmeste Nikitasalong for en gratis konsultasjon så ser vi hva vi anbefaler til ditt hår.

Ønsker deg en fin dag videre,

Hilsen Kundeservice Nikita Hair

Lurte på om dere gjør balayage i salongene deres? Vil gjerne ha det, men lurer på omtrent hvor mye det vil koste dersom man har hår ned til mellom skulderen og kragebenet.


Sv: Balayageh

Hei Ellen,

Takk for din henvendelse. Ja, vi utfører både balayaga og ombre i våre salonger. Det er liten forskjell mellom de to behandlingene, men likevel betydelig nok til at det er greit å vite forskjellen. Balayaga er en litt mer naturlig sunkissed hair look, der det er mest fokus på å lysne hårlengdene i front og overgangen mellom mørkt og lyst. Her er lysningen 2-3 steg lysere enn din vanlige hårfarge og vil bli en veldig myk overgang. Ombre er større kontrast mellom mørkt og lyst og mer av hårlengdene er lysnet.

Pris blir beregnet på mengde farge og tidsbruk.

Jeg anbefaler deg å dra innom din nærmeste Nikita salong for en personlig konsultasjon som er gratis og prisoverslag. Det kan også være lurt å ta medet inspirasjonsbilde av ønsket resultat.

Velkommen skal du være 🙂

Hilsen

Hei!
Selger dere GHD rettetang i salongene?

Mvh,
Nina


Sv: ghd

Hei Nina,

Ja, vi selger ghd i alle våre salonger. Hvilket utvalg de forskjellige salongene har varierer fra salong til salong.

Vi selger også stylere og styling produkter fra ghd i vår nettbutikk, så du kan også ta en titt der:

Ta kontakt med din næremste Nikita salong for mer informasjon om utvalget.

Hilsen Kundeservice Nikita Hair

Gjør dere ombre? Og jeg tenker og skaffe meg det, men jeg er usikker på om hvor mye av håret mitt jeg skal farge.. Har dere noen tips?


Sv: Ombre fargebehandling

Hei Stephanie,

Takk for din henvendelse. Alle våre salonger kan farge en ombree på håret ditt, men det er vanskelig å svare på mail om hvor mye av håret du bør farge ettersom det beste er om vi får sett på utgangspunktet ditt.Jeg vil anbefale deg om å ta turen innom din nærmeste Nikita Hair salong og ha en gratis konsultasjon med en av våre frisører. Der kan du også se på forskjellige farger og komme frem til det resultatet du ønsker. Du finner en oversikt over alle våre salonger på: //nikita.no/salonger/#/

Håper dette svarte på spørsmål et ditt.

Ønsker deg en fin dag videre,

Hilsen Kundeservice Nikita Hair

hei, lurer på om dere har en salong i Oslo som tilbyr Straight’n shine antipermanent. Og hva vil det evt. koste meg som har krøllet hår til litt under skuldrene?


Sv: Straight’n shine antipermanent

Hei Eileen,

Vi fører dessverre ikke goldwell`s straight and shine på våre Nikita Hair salonger.

Hilsen

Hei!
For litt over en mnd. siden farget jeg håret til en mørk rød farge etter at jeg hadde bleket håret. Dette var hos en frisør og senere farget jeg håret ytterligere to ganger for å mørke fargen til en mer mørk brunrød farge. Fargen begynte å gå vekk etterhvert så nå har jeg noe mellom brunrødt hår.
Jeg vil gjerne ha en lysbrun/mørk blond farge men er ikke helt sikker på hvordan jeg skal få fjernet rødskjæret. Hva må jeg gjøre? Jeg vil helst få tips på hva jeg kan gjøre hjemme ettersom det er svært dyrt å dra til frisøren …


Sv: Farging av mørkerødt hår

Hei Ellen,

Å farge håret hjemme kan fort bli ganske mye dyrere enn hos frisøren. Om resultatet hjemme ikke blir bra, ender du opp i frisørstolen for å få reparert skaden og det kan ende opp med at det vil koste mer enn om frisøren hadde gjort hele behandlingen fra start.

I ditt tilfelle må man bleke/stripe håret for å fjerne gamle pigmenter og få det lysere. Når lysningen er gjort er mest sannsynlig resultatet for gult/oransje og må korrigeres med en minicolor med lilla/blå undertone for å nøytralisere det gule/oransje å gjøre det naturlig. Det er en prosess med mange runder farge.

Når det kommer til blekemiddel man kjøper i butikk, ønsker jeg ikke å oppfordre deg til å bruke det. Det er sterke produkter og har man ikke riktig fargekunnskaper kan det ødelegge håret dessverre. Etter du evnt har lysnet håret hjemme må det likevell  korrigeres etterpå og jeg kan ikke garantere at personalet i butikken kan gi deg riktig veiledning til å velge riktig fargetone.

Jeg anbefaler deg å gå innom din nærmeste Nikitasalong og få en gratis personlig konsultasjon og da også få et prisoverslag på hva behandlingen kan komme til å koste.

Hilsen

Hei,
Jeg lurer på hvilken rettetang dere vil anbefale?
Jeg har nordisk hår som er tørt og slitt. Så jeg trenger en rettetang som ikke sliter for mye på håret samtidig som resultatet blir bra og varer.
Hvordan vil Corioliss K2 eller K3 virke på håret? Vil denne tangen virke som en kur? Eller er dette en tang for veldig slitt hår, og vil virke tyngende dersom håret ikke er så slitt? Hva er forskjellen på Corioliss K2 og K3?
Eller vil dere heller anbefale meg å kjøpe GHD Gold Standard eller GHD Eclipse styler? Hva er forskjellen på disse?
Mvh Hege


Sv: Rettetang

Hei Hege!
Når det kommer til stylingjern, har jeg en klar favoritt. Jeg har prøvd mange forskjellige tenger, men har enda ikke funnet noen som kan måle seg med ghd! ghd har som du skriver to typer tenger, den originale og Eclipse. Den originale passer til alle hårtyper, mens Eclipse er beregnet for et grovere og mer gjenstridig hår. Om jeg personlig skal anbefale deg et styllingjern utifra hva du skriver her, vil jeg anbefale GHD original styler. Den finnes i 3 forskjellige størrelser, så her kan du velge den du synes passer best for dine behov.

Når det er sakt, finnes det mange gode stylingjern, og det finnes helt sikkert flere på markedet som du kan bli fornøyd med.

Corioliss K2 og K3 vil ikke ha en direkte kur effekt på håret, da en olje ikke er en kur. Den vil tilføre mere glans og få håret til å føles mykere, men oljen trekker ikke inn i håret på samme måte som en kur vil gjøre. Om du er redd for at håret skal bli for tungt, ville jeg vært forsiktig med oljebaserte produkter. Arganolje er en olje med veldig mye fuktighet i, så den kan lett bli litt tung til nordisk hår.

Håper du fikk svar på det du lurte på, og lykke til! 🙂

Hilsen

Hei! Lurer litt på om vm sveisen passer folk med litt viker?


Sv: VM sveis

Hei Thomas!

VM sveisen passer for alle, vi kan tilpasse den til alle typer hår 🙂 Om du har litt viker har ingenting å si!

Hilsen

Hei!
Jeg har kjøpt noen tape-extensions fra luxushair.com, og fikk ikke med tape. Er det noen måte jeg kan feste de på uten tape? Vil få fikset dette til 17.mai men viss jeg bestiller tape nå, så er de ikke i posten før om 1 uke…


Sv: Tape extensions

Hei Siw, og takk for ditt spørsmål!

Tape extensions må nok festes med tape for å få de til å sitte. Du kan evt sy på klips, og bruke de som clip-on hår? Det er også mulig du kan få kjøpt tape på frisørsalonger, eller butikker som selger extensions og parykker.

Jeg håper dette svarte på spørsmålet ditt.

Hilsen

Hei, jeg lurte på om dere har crazy colors. Jeg ser etter pastell rosa for å farget umbre. Lysbrunt til pastell rosa i tuppene. Vet dere om dette er mulig hos dere?

mvh Marie Louise


Sv: Rosa hårfarge

Hei Marie Louise!

Alt er mulig 🙂  det vi må gjøre, er å få lysnet håret ditt, for så å farge det rosa. Det er ingen problem for oss å få til, men disse fargene sitter ikke godt i håret, så det er ikke mulig å få de til å sitte permanent. Derfor må du nok belage deg på å friske opp fargen relativt ofte for å holde den fin J jeg anbefaler å gå innom nærmeste Nikita Hair salong for å få en vurdering på nøyaktig hva vi må gjøre, dette kommer litt an på fargen du har fra før på håret.

Ta gjerne med inspirasjons bilder om du skal ha en konsultasjonstime.

Hilsen

Hei! Jeg tok ut mine brune tape-extentions for rundt et halvt år siden. Jeg har tenkt å bleke håret mitt lysere (har mørkebrunt hår) og kunne tenke meg å sette i extentionsene igjen. Men da må jo de også matche min hårfarge! Er dte mulig å få frisører til å farge/bleke extentions?


Sv: Extentions!

Hei Helle,

Takk for ditt spørsmål! Når det gjelder farging av Extensions kan det være vanskelig. Dette kommer helt an på typen hår, hvilken kvalitet det er på det, og ikke minst at det må være 100% ekte hår. Mange Extensions er f.eks bare 70% ekte hår, og de vil ikke ta farge. Ellers anbefales det aldri å bleke håret, vi anbefaler kun å farge det mørkere, og kun med minicolor.

Så for å svare på spørsmålet ditt, så blir det nok vanskelig for oss å få lysnet Extensions håret ditt for å matche ditt eget hår.

Hilsen

Når jeg går med håret løst så får jeg kjempe store floker helt bak i nakken og litt ned! hva kan være grunnen til dette? eller hva kan hjelpe meg med dette?


Sv: Floker

Hei Ida!

Det kan være flere årsaker til at du får floker i håret, men det kommer som regel av at håret er litt tørt eller slitt. Når man får disse flokene i nakken kommer det gjerne av at man går mye med skjerf eller gensere som gnisses mot håret hele dagen, som igjen gjør at håret ikke ligger i ro, og dermed floker seg.

Det jeg vil anbefale deg er å pleie håret enda bedre, kure det mye og gjerne bruke leave-in produkter, som f.eks SP Hydrate finish. Dette er en flokeløsende spraybalsam som ikke tynger. Ta gjerne en titt i nettbutikken vår for gode produkter mot tørt/skadet hår, //nikita.no/shop/. Det kan også hjelpe at du drar håret frem mot den ene siden når du går ute og det er mye vær, da ligger det gjerne litt mer i ro! J

Håper dette besvarte spørsmålet ditt og det er bare å ta kontakt med oss igjen om du skulle lure på noe mer.

Hilsen

Hei. Lurer på hvor mye hull i ørene koster?


Sv: hull i ørene

Hei Silje,

Hull i ørene koster 79,- pr øre + prisen på øredobbene.
Husk at du kan bestille time direkte på nett om du ønsker det, //nikita.no/timebestilling/.

Ønsker deg en fin dag videre,

Hilsen Kundeservice Nikita Hair

Hei I just would like to ask how much does it costs if I want to curl my hair? Im a man and my hair is between 8-10 inches long. This will be the first time. thank you


Sv: Permanent

Hi Ian!

The prices for a perm differs from salon to salon. I would ask my local Nikita Hair salon about the price for half long hair perm. I would strongly recommend that you also get a post-perm treatment and a haircut after getting a perm to preserve the quality of your hair. Perm is a strong chemical treatment that alters your hair structure, and is therefore quite straining on your hair. Follow up with moisture treatments at home after you’ve gotten the perm to keep the curls bouncy.

You can easily find your local Nikita salon at our website Nikita.no, //nikita.no/salonger#/.

If you should have another questions, please do not hesitate to contact us again.

Wish you a pleasant day,

Hilsen

jeg har langt brunt/lyst hår, men har løst til og klippe med kort med style i det og kanskje farge det i en sånn lys lilla farge, men jeg vet liksom ikke hvordan jeg vil ha det. så jeg lurte på om dere kunne gi meg noen tips eller inspirasjon til dette?


Sv: Klipping og farging

Det aller første tipset mitt er å bruke søkemotorer, som google, å søke etter inspirasjons bilder. For den looken du søker kan du bruke stikkord som; short pixie crop, purple short hair, creative purple hair, light purple hair, pastel purple hair, bare for å nevne noen.

Det er alltid lurt å ha med inspirasjons bilder av sånn ca. det du ønsker til frisøren. Kort hår for en frisør betyr alt fra 1 cm maskinklipp til en bob, og kort hår kan også bety noe helt annet for deg. Finn også inspirasjons bilder av lillatone du ønsker på håret (kald/varm etc.), og ta med dette også da det finnes ekstremt mange forskjellige typer lillafarger.

Hos Nikita Hair vil du alltid få gode råd og anbefalinger, slik at frisyre og farge blir tilpasset deg. Så kom gjerne innom en av våre salonger med inspirasjons bildene for en konsultasjon om du er usikker på om dette vil kle deg. Lykke til!

Hilsen

Hei. Jeg har for noen uker siden farget lyse striper i min brune hår. Dette ble ikke helt slik jeg ville og vurderer å farge tilbake til brunt. Jeg har som regel farget håret hjemme med glansvask. Kan jeg gjøre det nå og, eller anbefaler du permanent? Vet selvfølgelig at å gå til frisøren er best… Men også dyrest!


Sv: Farging

Hei Merete!

Om du ønsker å fjerne de lyse stripene vil jeg anbefale å farge med en minicolor. Det er som du sier absolutt best å gjøre hos frisør, fordi det lett kan bli misfarget om du farger lyst hår mørkt selv. Det kan bli veldig matt og få et grønnskjær om du velger feil farge. Om du likevel ønsker å gjøre dette selv, vil jeg anbefale at du går innom en Nikita Hair salong og kjøper en color touch (minicolor fra wella) og får anbefaling til hvilken farge du bør bruke. Disse fargene er mye mildere til håret enn butikkfarge, og her får du god anbefaling.

Lykke til!

Hilsen

Jeg lurte på om det er mulig å stripe mørkt hår? Jeg farger etterveksten mørk brunt en gang i måneden for å dekke grått hår. Jeg har veldig lyst på lyse (brune) striper. Jeg har skulder langt hår. Hvor mye vil det koste om jeg gjorde det hos en frisør?


Sv: Farging/striping av mørkt hår

Hei Umera!

Det er fullt mulig å kunne stripe et mørkt hår. Hvor lyse stripene vil bli og hvor jevnt de vil lysne, avhenger av forskjellige faktorer. Et mørkt hår vil kunne ha begrensninger i forhold til hvor lyst det klarer å bli. Alt av fargeprodukter som er brukt tidligere vil innvirke på hvor lyst man eventuelt kan få det, da tidligere farge aldri vil forsvinne helt ut av håret.

Vi som frisører kan ikke vite 100% hvordan et allerede farget hår vil lysne, da det ofte lysner svært ujevnt dersom det er ett langt hår det er snakk om. Derfor vil jeg anbefale å først lysne opp striper i håret, for å så gå over med en utjevningsfarge for å få det beste resultatet. Dette er 2 behandlinger som jeg med min ekspertise mener blir aller best.

Da alle Nikita Hair frisøralonger kan operere med forskjellige priser, anbefaler jeg deg å booke en time for en konsultasjon hos din Nikita frisør for å  finne ut mer nøyaktig ca. pris . Og husk at dette er 2 behandlinger , slik at dette vil koste mer enn kun 1 behandling grunnet tidsbruk og fargebruk. Og desto lengre hår man har, desto mer farge må man bruke.

Lykke til!

Hilsen

Hei!

Jeg har plutselig fått veldig seigt hår på toppen av hodet, på krona. Fikk det for en måned siden etter at jeg fødte. Bruker shampo fra Redken og spraybalsam av hårprodukter. Trenger tips til hva jeg kan gjøre for å få bort seigheten. Forslag til sjampoo osv. Jeg har langt hår.


Sv: Seigt hår

Hei Mari!

Etter en graviditet, fødsel eller under amming løper hormonene litt løpsk i systemet vårt, og kan føre til at hår og hodebunn plutselig kan endre seg.

Jeg tar utgangspunkt i at jeg tror du kanskje har fått en fetere hodebunn etter fødsel, og vil derfor anbefale deg å bruke en mild hodebunnsjampo en periode. Jeg anbefaler Kèrastase’s Bain Divalent (sjampo), den er veldig mild , samtidig som den renser hodebunnen for overflødig talg , som gjerne er årsaken til at håret kan føles seigt. Den ivaretar også tørre spisser. Dersom du føler det går mer over til å bli en fet type flass, vil jeg anbefale Kérastase’s Bain Clarifiant, som effektivt vil rense hodebunnen for overflødig talg og flass.

Med alle hodebunnsjampoer er det viktig å la den få sitte i et par minutter før man skyller ut, slik at de aktive ingrediensene får tid til å virke.

Håper dette hjelper! 

Lykke til!

Hilsen

Hei. Jeg har typisk nordisk hår, tynne hårstrå og myke. Med skum o.l blir ofte håret seigt, men saltvannspray synes jeg funker. Hvike spray bør jeg nå forsøke? Har prøvde Kerastase, men ønsker å prøve et annet merke. Forslag?? Mvh Bjørg Øvland


Sv: Saltvannsspray?

Hei Bjørg!

Til fint, nordisk hår, har jeg veldig god erfaring med Ocean Spritz fra Wella Professionals. Den er enkel å bruke, og gir godt hold. Du kan bruke den i både håndkletørt og tørt hår, for så å føne ut fuktigheten.  Dersom man ønsker max. holdfaktor, spray gjennom håret når det er tørt, og tørk så over det med en hårføner. Ocean Spritz finner du her: //nikita.no/wella-professional-ocean-spritz-150-ml

Voila! Max hold og volum!

Lykke til!

Hilsen

Hei! Har et spørsmål i forhold til valg av hårvoks. Jeg har et mellomlangt hår som er ganske tykt (ikke hvert enkelt hårstrå, men mange hårstrå) og er veldig stritt. Hvilken hårvoks anbefaler dere? Jeg har vurdert sebastian craft clay eller matte putty, men håper dere kan gi noen råd. Legger ved link til hår som er ideel for meg. https://www.google.no/search?q=zyzz&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=q-FiU5qbA6HwygO0hYGIDA&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1280&bih=551#facrc=_&imgdii=_&imgrc=ybhTjLVnE6g9-M%253A%3BkJu8XMjHC8vuyM%3Bhttp%253A%252F%252Fimg686.imageshack.us%252Fimg686%252F9041%252Fzyzz15.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.menshairblog.com%252Fhow-to-zyzz-hair-hairstyle-tutorial-aesthetic%252F%3B359%3B531

Mvh Per.


Sv: Hvilken hårvoks skal jeg velge?

Hei Per!

Du trenger en hårvoks med ganske sterk hold for å få denne frisyren til! Sebastian Craft Clay er absolutt et bra valg. Jeg kan også anbefale ID Hard Gold. Begge to har sterk hold, men er litt forskjellige. Craft Clay er mattere og litt hardere konsistens, Hard Gold gir litt mer glans til håret og er mer voksaktig i konsistensen.

 

 

Hilsen

Hei! Jeg har lyst til å bleke/stripe håret mitt litt lysere. Det er nå mørkeblondt. Men jeg har også lyst til å ta permanent. Hvordan er dette i forhold til timebestilling? Bør jeg bleke/stripe det en uke før permanent? Eller kan jeg ta de samtidig? Hvor lang tid må det evt gå i mellom?


Sv: Permanent/Stripe håret

Jeg vil anbefale deg å velge en av de to. Permanent og bleking er to kjemiske behandlinger som ikke går så veldig godt sammen. Du kan risikere at håret blir veldig skadet, og at hverken krøllene eller fargen blir veldig fin.

Det beste er kanskje om du velger å stripe håret, og investerer i et bra stylingjern. Da kan du skape vakre krøller i et sunt, blankt og lyseblondt  hår!

 

Hilsen

Hei. Jeg har farget hår; kobber farget, og en ganske kort pixie crop. Spørsmålet er om det er mulig å farge det lys blondt, og hvordan? Er det kanskje noe jeg heller bør dra til en frisør med, og bør jeg gjøre det ‘in steps’ eller alt på en gang?


Sv: Farging til lyst hår

Hei Marie!

 

I utgangspunktet kan man få til å farge ett kobberfarget hår blondt, men dette avhenger av noen forskjellige faktorer. Hvilken farge har blitt brukt i håret fra før (dersom det er brukt en såkalt hjemmefarge, kan det dessverre være vanskelig å få oppnådd ønsket resultat) , hvilken kvalitet håret har og ikke minst hvor mørkt det er. Jeg anbefaler at dette er en prosess man burde ta hos frisør, og at frisøren bruker sin fagekspertise til å gi deg de beste rådene for deg , da det kan være vanskelig å si for mye uten å ha sett håret først.

Lykke til!

Hilsen

Hvilken foundtion hadde passet meg best. Jeg har veldig uren hud eller rettere sagt inngrodde kviser. Også har jeg noen arr, som jeg liker å dekke. Men vet ikke hvilken foundtion som dekker og samtidig gir bra fuktighet. Har dere noen tips ?


Sv: Sminke og urenheter

Hei!

Jeg anbefaler GloMinerals Liquid Foundation Satin til deg! Den dekker veldig bra og tørker ikke ut huden. Veldig fin om du fort får urenheter siden den motvirker hudproblemer.

Hilsen Kundeservice Nikita Hair

Hei! Kan St. Tropez Bronzing Lotion brukes i ansiktet og hvor lenge har du en slik når du bruker den over hele kroppen?


Sv: Selvbruning

Hei.

Ja den kan brukes i ansiktet, men det er ikke optimalt å bruke den der over lengre tid. Da anbefaler jeg heller å bruke St. Tropez Everyday Face fordi den har pleiende ingredienser. Men til en kveld på byen kan den være super.

Hvor lenge boksen varer er veldig kommer an på kroppstørrelser og hvor tørr man er i huden. Men produktet er drøyt og varer til en del omganger.

Hilsen Kundeservice Nikita Hair

Hei,

Jeg har seboreisk eksem i hodebunnen, og går på medisinsk shampo i perioder for å kunne kontrollere eksemen. Lurer på hva slags shampo som er best for meg å benytte for hodebunnen min når jeg skal ha lange pauser fra den medisinske shampoen? Har samme eksem i ansiktet, og hudlegen min sier at det er viktig med produkter som er for sensitiv hud – så regner med at det samme vil gjelde for produkter for hodebunnen! Han påpekte også at det var viktig å unngå produkter for tørr hud, da denne eksemen kjennetegnes av fet hud – men at jeg ikke trengte å skaffe produkter for fet hudtype, men heller en for sensitiv hud. Så har du/dere noen forslag til en shampo for sensitiv hud, som ikke er beregnet for tørr hodebunn? Av hårtype har jeg nordisk lyst hår med vanlig tykkelse (verken tynt eller veldig tykt, helt medium), håret mitt er ubehandlet, og når det kun gjelder selve håret (og ikke hodebunnen) så er jeg anbefalt av min frisør å bruke shampo osv som gir fuktighet (tørt hår).


Sv: Eksem – hodebunn

Hei!

Jeg kan anbefale Wella PROFESSIONAL Balance Sensitive Shampoo! Den er helt uten parfyme, og er mild mot hodebunnen. Så kan du bruke Wella PROFESSIONAL Enrich Conditioner Fine som er for et tørt hår. Den er for finstrået hår, noe jeg regner med du kanskje har, siden det er nordisk! Ofte tynne hårstrå, men mange av dem! Da tar du vare på hodebunnen din, og så får håret ditt pleie også. Tenk sånn at du bruker shampoo for hodebunnen, balsam for håret! 🙂

Håper det ga svar på det du lurte på!

Hilsen Kundeservice Nikita Hair

Hei! Er en mann på 38 år, som beynner å bli tynn i håret midt oppe på hodet. Fra tinning til tinning. Har prøvd Nisim shampo og extract i 3-4 mnd, men er usikker på om det fungerer. Noen har nevnt Regane som et alternativ. Har dere forslag til produkt?


Sv: Hårtap

Hei! Jeg har ikke erfaring med Regane dessverre. Av det vi har kan jeg anbefale REDKEN Intra force Shampoo Natural, REDKEN Intra force Scalp Natural som er et serum som ikke skal skylles ut, og REDKEN Intra force Hair Advance som er en intensiv ampulle kur. Det er en serie som inneholder Aminexil, Omega 6 og multi-vitaminer som øker levetiden til håret, øker hårveksten med opptil 8 og gir økt fyldighet til håret.

Hilsen Kundeservice Nikita Hair

Hei. Jeg må vaske håret hver dag- ser fett ut dagen etter jeg har dusjet. Har lest mange steder at det sliter veldig på håret når man vasker det såpass ofte! Lurer derfor på om du har noen tips til en god hårkur man kan bruke for å unngå at håret blir tørt og skadet av all vaskingen. Jeg har krøllete hår. Takk


Sv: Hårkur?

Hei,

Det stemmer at håret kan bli slitt av å vaske det ofte, du vasker ut alle de naturlige oljene som er der for å beskytte hodebunnen og håret. Derfor vil du komme i en vond sirkel når du vasker håret for mye, fordi hodebunnen vil kompensere med å produsere  mer og mer sebum (fett) og resten av håret vil bli tørt.

Det kan være flere grunner til at du får fett hår; hormoner, feil produkter, vær og vind (hodebunnen produserer mer sebum når det er kaldt), medisiner, og det at man vasker håret for ofte er også en grunn.

Nå vet jeg ikke hvilken shampoo og balsam du bruker, men mange produkter inneholder dårlige silikoner (ikke vannløselige). De legger seg som et belegg på hårstrået. Da vil håret bli fett uansett hvor mye du vasker det.

Om dette er grunnen til at ditt hår er fett, vil jeg anbefale deg å i blant bruke en renseshampoo f.eks Wella PROFESSIONAL Balance Purifying Shampoo, så bruke en shampoo som gir spenst og løfter krøllene dine, f.eks REDKEN Curvacious Shampoo. Som kur kan jeg da anbefale REDKEN Curvaceous Curl Dive Mask.

Om det er andre grunner kan du bruke REDKEN Oil Detox Shampoo. Den balanserer sebum produksjonen, og fjerner overflødig fett. Og kur igjen: REDKEN Curvaceous Curl Dive Mask.

Balsam er også ganske viktig, REDKEN Curvaceous Conditioner er en balsam som du kan bruke enten som en leave in eller som du kan skylle ut. Og prøv å kun ha balsam i lengdene på håret og aldri i bunnen. Håret er ganske friskt i bunnen, så det trenger ikke noe ekstra fuktighet der.

Du kan bruke tørrshampoo annenhver dag i stedet for å vaske det. Den tar bort fettet slik at håret ser nyvasket ut, og det kan gi håret ditt en liten pause fra vaskingen. Jeg kan anbefale TIGI CATWALK Transforming Dry Shampoo.

Andre tips; ikke massér hodebunnen for hardt når du vasker, la vannet være litt kjølig fremfor varmt, og avslutt med å skylle håret i så kaldt vann du klarer.

Håper disse rådene hjelper deg!

Hilsen

Hva kan vi hjelpe deg med?
Hei. Jeg har tørt og frizzy hår pluss at jeg røyter i tillegg..Kan dere hjelpe meg? Jeg kunne tenke meg å prøve Kérastase produkter. Hva kan dere anbefale til meg?


Sv: Tørt og frizz hår..

Hei,

Mister du så mye hår at du ser antydning til at håret ser tynt ut, spesielt i vikene eller på toppen av hodet kan det være sånn at du mister unormalt mye hår. Da vil jeg anbefale KÉRASTASE SPE Stimuliste som er en behandling som du kan gjøre daglig for å forhindre hårtap.

Det er normalt å miste 60-100 hårstrå daglig så det er ikke sikkert at du mister for mye hår. Gå innom en salong og la dem se på håret og hodebunnen for å gi deg et mer konkret svar.

Når det gjelder shampoo er KÉRASTASE NUT Bain Oléo-Relax et godt alternativ, den demper frizz og gir masse fuktighet til håret.

Som conditioner anbefaler jeg KÉRASTASE NUT Fondant Nutri-Thermique som gir fuktighet.  KÉRASTASE NUT Masque Oléo-Relax er en kjempegod kur som også motvirker frizz.

Hilsen
Tilbake til toppen